منتديات ستار رومانس
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

"كوسكوسى بيتى خطوة بخطوة بالصور"

اذهب الى الأسفل

"كوسكوسى بيتى خطوة بخطوة بالصور" Empty "كوسكوسى بيتى خطوة بخطوة بالصور"

مُساهمة من طرف STAR الجمعة ديسمبر 12, 2008 10:58 pm

طبعا كلكم عارفين الك***ي
و اكيد معظمكم بيشتريه علب و يحضره بالماء المغلي

لكن حماتي بتعمله بنفسها من الدقيق و بيبقي طعمه احسن من العلب مليون مرة
حاجه مختلفه خالص

فقررت اني اتعلمه منها و اعمله بنفسي

"كوسكوسى بيتى خطوة بخطوة بالصور" GBNfQA03240630

و فعلا قالت لي علي طريقته امبارح و عملته النهارده
بس بجد بجد مش مصدقه نفسي انه طلع معايا مظبوط جدا و بالجمال ده من اول مره
و ده بشهادة حماتي لأنها ساكنه معايا في نفس العماره و دوقتها منه قالت لي انه تمام و مظبوط جدا

انا رغايه اوي مش كده
انا بس حبيت اقول لكم انه اسهل من أي اكله تانيه و طعمه احلي من العلب بكتير

الطريقة:

نحطي مقدار الدقيق في العجانه علي حسب عائلتك (انا استعملت 1/2 كيلو لفردين و طفل سنه و نص)
و تضيفي عليه مياه قليله بالتدريج و تعجني و لو حسيتي انه عايز ميه تاني زوديه
المهم انه يبقي بالشكل ده بعد العجن

"كوسكوسى بيتى خطوة بخطوة بالصور" FWBf3m03240503

و علي فكره العجن لمجرد ثواني بس

و بعدين نيجي لمرحله السواء:

لو عندك الحله الخاصه بالك***ي استعمليها
لكن لو مش عندك اعملي زيي و هاتي حله فيها ميه و حطي عليها مصفاة المكرونه و فيها قطعه شاش كبيره و حطي فيها الك***ي بالشكل ده

"كوسكوسى بيتى خطوة بخطوة بالصور" Qno3mF03240504
و بعدين اقفلي الشاش و غطي المصفاه و سيبيها علي نار عاليه لمده حوالي نصف ساعه



و بعد النص ساعه افرغي الك***ي في صينيه او اي وعاء واسع و ها تلاقيه بالشكل ده

"كوسكوسى بيتى خطوة بخطوة بالصور" YOkuiW03240504

بعد ما يبرد افركيه بايدك كويس علشان يتفكك من بعضه
ها تلاقي الك***ي قاسي او ناشف شويه

"كوسكوسى بيتى خطوة بخطوة بالصور" Z34nFY03240504

هاتي شويه ميه قليله جداااااا و رشيهم عليه
و بعد كده امسكي الك***ي بايدك و انثريه او ابذريه في الصينيه لحد ما تحسي انه بقي طري او مندي بالميا
(اوعي تفركيه بعد وضع المياه و الا يبقي عجين و يخرب)

رجعيه في المصفاه تاني و غطيه و خليه علي نار عاليه حوالي 45 دقيقه



و بعدين فرغيه في صينيه و رشي عليه سمن بلدي كتير و هو لسه ساخن جدا
و قلبيه كويس
و بعد ما يهدي شويه ابدأي افركيه تاني بادك علشان السمن يتوزع فيه كويس
و علشان لو فيه حاجه متكتله تتفكك

و ده شكله بعد ما فركته بالسمن

"كوسكوسى بيتى خطوة بخطوة بالصور" DHdTyr03240629

و قدميه بالطريقه اللي بتحبيها

و بس

"كوسكوسى بيتى خطوة بخطوة بالصور" GBNfQA03240630

و طبعا طرق تقديم الك***ي مختلفه من بلد لبلد

احنا مثلا بنحب ناكله مع بط او وز محمر مع المرقه و السطة الخضرا

"كوسكوسى بيتى خطوة بخطوة بالصور" B56o3m03240648

و ممكن ناكله حلو باننا بضيف عليه سكر بودرة و قرفه مطحونه

"كوسكوسى بيتى خطوة بخطوة بالصور" 7k8sRw03240748
اوعوا تقولوا انه صعب لأن لو جربتوه مش ها تقولوا كده ابدا
STAR
STAR
Admin

عدد الرسائل : 166
العمر : 36
تاريخ التسجيل : 28/11/2008

https://starromans.yoo7.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى